Medlem 300 kronor medlemsavgift, denna kan kopplas till licens för både förare och funktionärer och gäller både Svemo och SBF

Familjemedlemskap 300 kronor för en familjemedlem och 100 kronor/person för övriga i familjen

Dessutom beslutades att:

Funktionärer under 20 år Erhåller gratis medlemskap

Funktionärskort införs Ett funktionärskort ska delas ut till alla som jobbar som funktionär, när dom kommer till första eventet. Detta kort berättigar till att funktionären kan ta med en person gratis per event som SRIF arrangerar på banan. Funktionärskort ska alla kunna erhålla oavsett när under säsongen en funktionär börjar. Om/när en funktionär inte arbetat på banan fem veckor i rad upphör kortet att gälla.

Säsongkort Ett säsongskort införs och kostar 1200 kronor. Detta gäller för alla onsdagar, event och lördagar där SRIF är arrangör. Man kan köpa det från Mars månad.

SRIF behöver sina medlemmar, alla är lika viktiga och bidrar med sin del för att banan ska kunna utvecklas och framför allt att fortsätta existera. Som medlem stöttar man alltså sin förening och visar sin goda vilja till att vilja ha en dragracestrip mitt i Malmö. Något som alltså är helt unikt och saknar motstycke i Europa. Ingen annanstans kan man köra som vi gör på Malmö Raceway, dygnet runt alla dagar i veckan utan några som helst bullerbegränsningar eller andra restrektioner. Det ska vi vara rädda om!

SRIF’s bankgiro är 5697-0726
SWIFT: HANDSESS IBAN: SE4460000000000193573628
Handelsbanken, Malmö City
Södergatan 10
205 40 Malmö, Sverige

OBS!! Skriv NAMN och PERSONNR. i meddelandefältet.

OBS!! Glöm inte att anmäla NY adress till oss. Skicka gärna ett mail med namn, adress, telefon. När du skickat in ett mail till oss kommer du också att få vårt nyhetsbrev med aktuell information från banan varje månad.

Adress till SRIF är:
SRIF – Skåne Racers Ideella Förening