Covid-19

Hej.
Som ni alla känner till så har vi alla problem när det gäller Covid-19. Även så på Malmö Raceway, vi får inte ha publik och vi får inte samlas för många på ett och samma ställe, precis som alla andra.
För ett par veckor sedan  var vi  i kontakt med de instanser som har hand om och bestämmer ,  och haft samtal kring allt fram och tillbaka.
Det vi kom fram till var att Malmö Raceway har 14.000 kvadratmeter depåyta där vi kan ha säkra avstånd till andra, i och med detta så har vi tillåtelse att anordna stängda testdagar fast detta också med en begränsad skara team samt begränsat med folk per team detta för att vi skall kunna utföra dessa dagar, med detta så kommer grindarna stängs, låses och vaktas från det att sista teamet anlänt tills dess att träningen är avslutad. Precis som alla andra arrangörer så har vi även problem när det kommer till Covid-19, även vi har utgifter som måste täckas för att Malmö banan skall kunna överleva detta, därför har denna så kallade "kompromiss" gjorts eller vad vi kallar den, att vi tillåter förare och team att köra men tyvärr får vi stänga ute publik, Vi jobbar för fullt med att installera modern streaming utrustning på plats så att vi kan tillgodose publik med att ni kan följa träningarna och i framtiden tävlingarna om ni inte kan vara på plats själva. 


På plats kommer vi att tillhandahålla handsprit, tvål och vatten på avsedda platser. Vi ber er att ta hänsyn till andra och följa HM anvisningar och rekommendationer.

Är du eller känner dig  sjuk, snälla stanna hemma.

Kan vi alla enas om detta så kan vi fortsätta att ha roligt och göra det vi alla tycker om men under andra förhållanden... att köra fort.