SPONSORER

Sponsor kallas den juridiska person eller privatperson som ekonomiskt stöder eller tillhandahåller tjänst för en annan verksamhet i utbyte mot annan tjänst.
SRIF`s och Malmö Raceways sponsorer är följande!


Autoxperten: Huvudsponsor för SRIF
Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja som servar din bil.
Hemsida: https://www.autoexperten.se 

Christofer Algotsson är "ägare" för domänen srif.se
Hemsida: https://www.facebook.com/christofer.algotsson

Oscarson Advokatbyrå är en kvalificerad affärsjuridisk advokatbyrå som med långvarig och stark förankring i regionen har fått förtroendet att kontinuerligt företräda många företag i nordvästra Skåne. Vi biträder kommuner, organisationer och företag - allt från enmansföretagaren till börsnoterade bolag. Byrån har sin verksamhet i ett geografiskt område med stark utveckling och entreprenörskap.


GOAT FUELS – ETHANOL PERFORMANCE

Goat Fuels är det senaste och bästa för dig som vill köra etanol.
Skapat från grunden med maximal prestanda som ledstjärna.
Helt kompromisslöst har vi valt de finaste råvarorna för att nå dina mål.
”Ett bränsle som möter de extrema kraven från racing”
Hemsida: https://www.goatfuels.se/Batteribolaget, Sveriges mest kompletta leverantör av batterier.
Batteribolaget säljer, servar och installerar batterier, laddare, solcell samt avancerade batterianläggningar.
Testa era batterier gratis hos oss! Ert batterilager i Malmö, Laholm och Borås!

Hemsida: https://www.batteribolaget.nu/

Alla Malmö Raceway medlemmar har 20% rabatt


StickerApp skapades med idén att göra det enkelt att beställa trycksaker online. Deras team med kreativa webbutvecklare och tillsammans skapade dem en unik tjänst. Som en del av PRNT Printing Solutions AB har vi över 9 års erfarenhet i branschen och dem värdesätter kvalitet och enkelhet. StickerApp levererar idag klistermärken till hela världen. SRIF / MalmöRaceway tackar för förtroendet och för en fantastisk produkt. 

Hemsida: https://stickerapp.se/

Idag är vi ett företag som arbetar med bland annat underhåll av spill- och dagvattenledningar som är förlagda i både mark och fasighet. Vidare med cisternkontroll, torr- och grävsugning.

Ett starkt växande område är entreprenadprojekt som innefattar grävsugens breda användningsområde. Vi har vår bas i Helsingborg men är verksamma i hela södra Sverige. Tillsammans med våra yrkeskunniga medarbetare och toppmoderna utrustning förser vi kommuner, privata och offentliga fastighetsförvaltare, industrier, företag och privatpersoner med ett utbud av tjänster inom avloppsteknik.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Hemsida: https://soderlindhs.se & https://norva24.se/


Sanerings Companiet AB startades år 1993 av ägarna Roger Lindström och Fredrik Norman. Vi har idag ett trettiotal medarbetare samt lika många serviceenheter som är ute på ständiga uppdrag i Skåne med omnejd.

Företagets kunder består av kommuner, fastighetsbolag, förvaltningsbolag med flera Vi satsar på att förnya vår maskinpark för att bibehålla den modernaste och mest effektiva saneringen på marknaden. Detta för att kunna utföra våra tjänster både snabbt och till en låg kostnad för kunden.
Alla anställda vidareutbildas kontinuerligt inom våra olika arbetsområden. Branschkännedom och lång erfarenhet präglar vår verksamhet.

Hemsida: http://saneringscompaniet.se/

Malmö Metallteknik är det självklara valet för dig som vill skrota och återvinna metall. Vi har dessutom gedigen erfarenhet som bilskrotare och möjlighet att ta hand om motorfordon av alla de slag.
Vi löser det mesta! Ingenting är omöjligt för oss på Ohlssons. Vi har personal för alla typer av uppdrag. Ofta blir våra kunder förvånande över hur bred vår verksamhet är. Vi arbetar med återvinning, hantering av farligt avfall och renhållning i olika kommuner. Vi har egna sorteringsanläggningar dit hundratals transporter kommer varje dag. Genom spolning, filmning och relining säkerställer vi att du har ett fungerande ledningsnät. Vi besiktigar oljeavskiljare för att hålla vattendragen rena. Vi hyr ut förare och fordon till olika typer av entreprenad-, anläggnings- och underhållsarbeten. Vi gör det mesta. Kan vi inte lösa det själva så vet vi vem som kan.

Hemsida:  https://www.ohlssons.se/foretag/

Säljabil är ingen traditionell bilhandlare

  • Vi har inga dyra lokaler
  • Vi har inga provisionssystem som påverkar i vilken riktning du ska få hjälp
  • Vi har generösa öppettider
  • Vi ser till att genom vårt stora nätverk hitta den handlare i Sverige eller utomlands som kan betala mest för just din bil
  • Tjänsten är kostnadsfri för dig som säljare
https://saljabil.se/om-oss/